Повече от две десетилетия Мария Илиева се преструваше на добро момиче, но този цирк приключи. Вече за всички е ясно, че зад широката усмивка на певицата се крие един алчен и безскрупулен човек, който без пари не би си вдигнал дори огромната задница от леглото.

Истината за Мария лъсна, след като не се появи на концерта по случай рождения ден на училището, където е учила. Директорът на Софийска математическа гимназия я покани в Зала 1 на НДК, но не успя да си я позволи. Поп дивата обаче можеше и безплатно да зарадва децата, ала не е в кръвта й да работи без пари.

Иначе за рекламата Илиева е винаги на линия. Тя се включи в благотворителния концерт за храма в „Изгрев“, където си направи добра реклама, че й пука за тази кауза.

Изпълнителката на „Нищо“ падна в очите на много от феновете си. През последните дни те я съсипаха заради отказа й да пее за гимназията, която е завършила.

„Какво щеше да й стане да изпее няколко песни безплатно, да зарадва децата. Не всичко е пари на този свят, самозабравила се е.“, пише бивш неин фен.

Стана ясно защо нито един мъж не се задържа около Мария Илиева. С такъв безскрупулен човек не може да се живее. Тя се има за голямата работа и затова роди първото си дете на 40 г. И двете й деца са от различни мъже, които не я изтърпяха и я зарязаха.

Източник: Crimesbg.com