Мария Игнатова, която през септември става на 44 години, е бременна. Разбира се, таткото е нейният съпруг Ивайло Цветков - Нойзи. Тази вест гръмна като бомба след снимки, които бившата на Димитър Рачков качи в нета преди седмици. Там тя бе с Нойзи на морето, но така и не се престраши да се покаже в цялата си прелест, както го е правила преди.

Мария криеше коремчето си, а причината да го прави е една - бременна е. Всъщност има и втора и тя е да е надебеляла, но ако една жена пълнее, то тя със сигурност не пълнее само на корем. А останалата част от тялото на Игнатова си е съвсем нормална и дори слаба.

Мария Игнатова взриви: Призна, че е бременна и какво чака от Нойзи! (не е за вярване - СНИМКИ)

След приказките за бременността проговори и самата Мария като го направи в чисто свой си стил. Недоволна от спекулациите и спрягането на името й по медии, тя се сопнала: "Да, бременна съм. Как да не съм бременна?! И чакам. Как какво чакам - теле чакам, да се отеля, щото нали са ме сравнявали с крава" - това подметнала саркастично Мария пред нейни познати, разказват свидетели на сценката.

Реакцията е характерна за Игнатова, която никога не е обичала животът й да е на показ. Но фактите са си факти, като допълнително доказва, че е бременна и с това, че се появи в широка роба на рождения ден на Кремена Халваджиян. И я имаше на само една снимка от партито, а не на дузина, както е било през останалите години. Е, пожелаваме й лека бременност и едно здраво бебче!