Мария Игнатова изключително притеснена от депресията, налегнала Димитър Рачков!

Чаровницата Мария Игнатова се тревожи все повече за състоянието на любимия си Димитър Рачков. Комикът и водещ на "Господари на ефира" е познат с вечната си широка усмивка, която обаче напоследък пази само за пред камерите.

Оказа се, че Димитър Рачков е изпаднал в депресия, която се усилила точно преди празниците. "Обикновено така се случва винаги. Когато човек е тъжен, мъчно му е за нещо или нещо му липсва, става двойно по-лабилен по време на празници, защото тогава се чувства още по-сам и неразбран. Прави си равносметка и има склонност дори да преувеличава проблемите си", обясняват психолози, чиято помощ обаче Димитър Рачков не е потърсил.

[caption id="attachment_331695" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова сериозно се тревожи за половинката си[/caption]

Близки до Мария Игнатова разкриват, че красавицата вече не крие отчаянието си за това, че не е в състояние да помогне на половинката си, тъй като причината за състоянието му едва ли се корени в отношенията им. Първоначално тя вярвала, че това е някаква криза на средната възраст, но Димитър Рачков продължава да тъне в меланхолия и депресия вече повече от половин година.

Припомняме, че дори на рождения му ден, който колегите му честитиха в "Господари на ефира", лично Зуека и Маги Халваджиян коментираха депресията на Димитър Рачков и му пожелаха да намери сили в себе си и да се постарае да гледа на света наоколо с повече усмивка и позитивизъм.

"Може би едно дете ще му помогне да се справи с нещата. Да, Димитър Рачков има син, както и Мария Игнатова, но двамата така и не успяха да си направят общо дете, както той винаги е искал. А сега, ако си осиновят такова, то ще си бъде само тяхно и покрай грижите за него, докато е мъничко, той вероятно ще се отърве от песимизма и черногледството си", коментират приятели и колеги на Димитър Рачков, който имал точно такава мечта - двамата с Мария Игнатова да станат осиновители.

Самата Мария все още не е споделила позицията си по въпроса, но притеснена за психиката и здравето на любимия си, най-вероятно ще приеме с охота.