Запознати издават, че отношенията между Мария Игнатова и съпругът й се влошили рязко, след като Ивайло Цветков – Нойзи, бе заловен да шофира в нетрезво състояние.

И макар водещата все още да не е подала молба за развод, е напът да го направи.

 

Тя изгубила уважение към мъжа си и скандалите им след злополучното събитие много зачестили. Освен това на блондинката й дошло до гуша да издържа Нойзи – всеизвестен е фактът, че тя е човекът, носещ повечето пари в семейството.

 

На всичкото отгоре напоследък Игнатова подозрително е затоплила отношенията с бившия си – Димитър Рачков- двамата ще се завърнат отново на екран като водещи на предаването „Господари на ефира“, което най-вероятно ще стартира от есента. Звездите се разделиха шумно, след което не си говореха дълго време и дори се избягваха.

 

Актьорът подхвана връзка със силиконката Анита Димитрова, но към днешна дата тя вече е сгодена за заможен чужденец. Бракът на Игнатова пък е подложен на редица изпитания и затова тя е решила отново да си опита късмета при Рачков, носи все по-упорито мълвата.

 

По стечение на обстоятелствата към днешна дата той също не е във връзка, а техни близки се кълнат, че напоследък чувствата им са се възродили и отново са станали повече от приятели. Преди броени дни двамата били засечени на вечеря в популярен ресторант в столицата.

 

През изминалите няколко месеца Мария се отдръпнала от все още официалния й съпруг Ивайло Нойзи. И макар любовната им история да започна идилично, още преди той да попадне в ареста, се появили проблеми помежду им. Цветков открай време се увлича по чашката, но покрай скандалите с жена си се пропил тотално. Сега съжалявал и се опитвал да се откаже от вредния, но Игнатова е бясна, след като изложи и нея с поведението си.

 

Припомняме, че тя се омъжи за Нойзи точно на рождения си ден преди две години и половина. Двойката се венчаха в с. Житен, което е разположено близо до София, в много тесен приятелски кръг. След като сключиха брак, съпрузите заживяха в просторната къща на булката в „Драгалевци“  и уж помежду им цареше хармония.

Изглежда обаче тази приказка е била само привидна.

 

Според мълвата, Игнатова носела повече пари и това също допринесло за семейните им скандали. Тя има доста ангажименти като водеща ща на различни събития, освен това се изявява и като инфлуенсър и участва в редица реклами.

След пиянската изцепка на съпруга й обаче, нейният имидж пострада сериозно и тя се опасявала, че има риск интересът към нея да намалее значително.

Източник: Уикенд