Мария Игнатова с интересна изповед! Оказва се, че с Алекс Раева не са само колежки, а нещо много повече!

Близо до очите - близо до сърцето. Това е много вярно и се вижда съвсем ясно при Мария Игнатова и Алекс Раева. Двете хубавици прекараха цялото лято заедно и вече са невероятно близки, дори прекалено. Самата Мария го призна и дори се обясни в любов към певицата.

"Прекарах едно вълшебно лято и заслугата до голяма степен е на Алекс. С нея човек не може да скучае никога. Просто я обичам, страхотна е!" - споделя Игнатова за своята колежка от X Factor.

[caption id="attachment_324519" align="aligncenter" width="300"]Алекс Раева и Мария Игнатова опасно близки Алекс Раева и Мария Игнатова опасно близки[/caption]

Двете наистина много са се сближили, разкриват хора от персонала на шоуто. Причината е в импулсивния характер на хубавиците. Алекс Раева е точно като Мария Игнатова по характер. Двете са пълни с много енергия и имат много силно развито чувство за хумор, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324520" align="aligncenter" width="300"]Две щури красавици Две щури красавици[/caption] Сега разбираме защо Димитър Рачков е лудо влюбен в русокосата Мария Игнатова. Тя е толкова щура, колкото и той. Същото обаче се отнася и за Алекс Раева, чиято голяма любов е диджей Дончо. [caption id="attachment_324523" align="aligncenter" width="225"]Прелестните Алекс и Мария се забавляват заедно Прелестните Алекс и Мария се забавляват заедно[/caption] И двете са над 30 години и тъкмо сега е моментът на същинската им женска красота. Коя обаче е по-привлекателната, оставяме вие да прецените. [caption id="attachment_324524" align="aligncenter" width="300"]Раева и Игнатова тук показват малко и от перфектните си тела Раева и Игнатова тук показват малко и от перфектните си тела[/caption]