Мария Игнатова може би е бременна? Сама го намекна в ефир!

Красивата русокоска Мария Игнатова намекна, че чака бебе. Въпреки че го поднесе с известна доза хумор, въпросителната остана. Тази вечер Мария и Алекс Раева поднесоха поздравления за новородено бебче в екипа на X Factor, след което обаче любимата на Рачков се хвана за корема с думите "Имам чувството, че това няма да е единственото бебе на X Factor този сезон.", видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330190" align="alignright" width="300" class=" "]Уникално красивата Мария Игнатова може би чака бебе Уникално красивата Мария Игнатова може би чака бебе[/caption]

Димитър Рачков вече е изпитвал тръпката да стане баща, но приятелите му непрекъснато твърдят, че известният комик обожава децата и няма против да има ново. С Мария Игнатова даже още няма брак и евентуална нейна бременност би могла набързо да приклещи водещия на "Господари на ефира" отново в семейния живот.

Мария също вече е майка, но провалената й връзка с Петко Димитров я кара да гледа вече малко по-плахо на сериозните любовни отношения. Игнатова е нежна душа, твърдят всичките й близки. Тя никога не се оставяла в ръцете на един мъж, без да го чувства опора в живота. Затова любовта й с Рачков изглежда толкова специална.

"Двамата просто са родени да изживеят живота си заедно. Когато ги гледа човек, може да се просълзи. Толкова са сладки, че се чудиш дали е реално или някакъв филм." - казва приятелка на Мария.

Една бременност на блондинката ще реши дилемата какво ще се случи с нея в телевизията след края на X Factor. Тя бе освободена от "Господари на ефира", дали временно или не. Други договори засега няма и бъдещето й по отношение на работата не изглежда изобщо сигурно. Рачков обаче не би оставил бъдещата майка на неговото дете без пари, ако ще да работи двойно повече.

Остава ни да пожелаем на двойката намекът на Мария Игнатова да не е бил шега и скоро да я видим с доста по-голям корем.