Мария Игнатова не иска и да чуе повече за съпруга си Ивайло Цветков – Нойзи. Все още не е подала молба за развод, но го е изхвърлила от дома си и в момента живее спокойно с майка си, която гледа на втория етаж на семейната им къща.

Телевизионната водеща се обвинявала, че така бързо се е омъжила за писателя и на практика не го е познавала добре. Докато били гаджета, тя не знаела, че той има проблем с алкохола. Често пийвали по заведения, но не й правело впечатление.

Именно алкохолът обаче ги раздели. След като уловиха Нойзи пиян зад волана, Мария започнала да се отдръпва емоционално от него. Впоследствие той продължил да пие стабилно и започнали луди скандали помежду им.

На Игнатова й писнало да бъде истинският мъж в къщата. Тя носела повече пари у дома, отколкото той и това го комплексирало. Затова се напивал и започвал да се кара с нея.

От известно време брачната двойка е разделена. На блондинката обаче й е самотно. За това говори фактът, че си е купила котка, която да й прави компания вкъщи.

В тези самотни вечери Мария се сетила за Димитър Рачков и колко по-щастлив е бил животът й с него, отколкото с Ивайло. Дори на няколко пъти потърсила комика с молба да опитат отново, като му казала, че той е мъжът на живота й. Актьорът обаче бил категоричен, че вече е изстинал към нея и иска нова тръпка в живота си.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com