Мария Игнатова и Ивайло Цветков избързаха да се венчаят и сега си патят от това. Двамата почти не бяха живели заедно и затова приказката им бързо свърши след сватбата.

Според достоверни източници двойката се кара толкова често, че дори е трудно да се преброят скандалите й на ден. Макар все още да имали чувства един към друг, битовизмите започнали да съсипват брака им.

Говори се, че Мария не е доволна от факта, че мъжът й не печели достатъчно добре. Не само това, но и че печели по-малко от нея. Тя постоянно му натяквала, че на практика го издържа, като в същото време поддържа домакинството – пране, чистене, готвене, докато той се прави на интелектуалец и се подпира на дивана с книга в ръка.

На всичкото отгоре Нойзи живее в бащиния дом на Мария, където още живее и майка й. Той допълнително се комплексирал, че е заврян зет и често избухвал без причина.

Избухванията на Ивайло били невинаги безпричинни. Жена му често изпадала в депресия от нищото и бързо си сменяла настроенията, което го вбесявало.

В нощта, когато Нойзи бе хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта, той е бил съсипан от скандал с Мария. Двамата се скарали жестоко, като се твърди, че Игнатова даже нарекла мъжа си „паразит”. Това го изкарало от равновесие, излязъл навън, напил се и без малко да убие човек след това.

Водещата се дразнела най-вече от мързела на мъжа си. Вкъщи той бил като на гости, а тя се била превърнала в негова прислужница. На всичкото отгоре той постоянно демонстрирал, че се смята за по-умен от нея, което я вбесявало.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com