Тази дни Мария Игнатова смени за кратко попрището си, превръщайки се за кратко в манекенка, която дефилира на „Златна игла 2023“. Това, което направи по-силно впечатление от появата й на подиума, бе фактът, че съпругът й Ивайло Нойзи Цветков не присъства на събитието, за да я подкрепи. След като попадна в ареста заради шофиране в нетрезво състояние, той се е покрил в изчакване шумът около него да утихне.

 

Мария пък не обелва и дума след инцидента, а вместо това набляга на работата си и на инициативите, с които се занимава. Запознати обаче издават, че на блондинката й идва да потъне в земята от срам заради постъпката на Нойзи.

Мария Игнатова е напът да бие шута на Нойзи

Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от идилично, проблемите помежду им започнали доста преди попадането на Нойзи в ареста, тъй като той открай време бил привлечен от чашката, но покрай скандалите с жена му съвсем се пропил.

Макар сега да се опитвал да се откаже от вредния си навик, Игнатова му е бясна, защото с тази си изцепка, изложил и нея. Това пък накарало блондинката напоследък да започне да се замисля все по-сериозно за развод. Изчаквала само положението малко да се успокои, за да може да вземе възможно най-правилното решение.

 

Припомняме, че тя сключи брак с Нойзи навръх рождения си ден точно преди 2 години в с. Житен, близо до София. Сватбата им бе в много тесен приятелски кръг, а след нея съпрузите заживяха в просторната й къща в столичния квартал „Драгалевци“. По всичко личи обаче, че идилията между съпрузите е била само привидна.

 

Мълвата носи, че Мария била тази, която изкарвала повече пари и това допринесло за допълнителни търкания помежду им. Макар към днешна дата да не се изявява на екран, Игнатова все още поема ангажименти като водеща на различни събития, изявява се и като инфлуенсър, и участва в редица рекламни кампании.

 

Тя се притеснява, че имиджът й е пострадал сериозно след пиянската изцепка на Нойзи и очаква интересът към нея да намалее значително. За никого не е тайна, че тя има и още един провален брак зад гърба си с бизнесмена Петко Димитров, от когото има син в тийнейджърска възраст – Виктор. Той живее основно с баща си.

 

Макар да изкараха осем години, с Димитър Рачков така и не успяха да стигнат до олтара. А с Ивайло се познавала много преди да станат двойка.

Източник: Уикенд