Спортната ни легенда Мария Гроздева е на седмото небе от няколко дни насам, защото синът й Валери най-после е изпълнил мечтата й и се е разделил с актрисата Мария Бакалова. Двукратната олимпийска шампионка настръхваше само при мисълта момчето й да се ожени за Бакалова.

Причината за раздялата на младите влюбени е именно Гроздева. Тя направила всичко възможно да им развали връзката. Постоянно подчертавала пред Валери негативните черти от характера и цялата личност на доскорошната кандидатка за „Оскар”. Валери обаче бил толкова заслепен от сексуалните номера на Бакалова в леглото, че отказвал да я напусне.

Актрисата била тази, която си тръгнала от тази връзка. Тя не можела да издържа повече индиректните нападки на свекърва си, а годеникът й просто стоял и ги слушал, без да я зашити нито веднъж.

Мария Бакалова била чувала зад гърба си многократно Гроздева да я нарича „селянка от „Меден рудник” и какво ли още не. Това се случвало пред Валери, а той не реагирал. Както е известно, Бакалова е израснала в бедния бургаски квартал „Меден рудник”.

Всичко това охладило любовта на актрисата към звездата от „Игри на волята” и накрая решила да избяга в чужбина. Под претекст, че ще работи в Торонто, Мария скъсала с Валери. Той все още се надявал, че ще е временно, само докато тя е в Канада, но Бакалова била категорична, че не иска такова мамино синче за съпруг, макар още да го обичала.

Източник: Crimesbg.com