Евродамата реши да се излъска за премиерския мандат, старанието й отиде на вятъра

 

Наскоро и вицепремиерът в оставка Мария Габриел е направила корекция на устните си с хиалуронова киселина, за да им придаде малко обем.

Тя се решила на въпросната интервенцията, за да подобри визията си, изхождайки от това, че ще приеме поста министър-председател. За нейно огромно съжаление обаче ротацията се провали и на новата й визия ще се радва само съпругът й Франсоа.

 

"Красивото лице на мафията" по Асен Василев дори имала комплекс заради тънките си устни. След дълги колебания и обсъждания в семейството и с приятелки, тя най-накрая се решила да си постави филъри с хиалуронова киселина. Интервенцията била извършена преди малко повече от месец при пълна секретност в една от родните клиники.

 

"Не очаквайте да извади джуки като Джулиана Гани. В случая намесата е съвсем лека и елегантна, но е очевидна за опитното око", посочва моден експерт, специалист в последните трендове в естетичната хирургия.

 

Истината е обаче, че в повечето страни това е забранено заради множеството потенциални рискове, които крие инжектирането на перманентни филъри като силикон и мастно-разтворими витамини

За разлика от тях хиалуроновата киселина е предпочитан избор, най-вече заради високия си профил на безопасност. Тя е естествен полимер и поради тази причина е невъзможно да проявите алергия към нея.

Източник: Уикенд