Снощният епизод на „Черешката” бе вече излъчван , но домакинята с български и италиански корени отново ядоса публиката. Представената за фурия от Италия Мария Елена Инфантино се нае да представи меню за най-изтънчените вкусове от кухнята  на бохемска Италия.

Мария Елена Инфантино ошашави гостите си в Черешката с италиански термини (Изкара нервите на публиката с хвалби)

Вечерята й стартира с брускети в комбинация с аперитив пинцимонио, последваха паста с миди, която тя нарече pasta con le cozze.Мария вкара и сорбе с мента и лимон преди основното за да изчисти небцето на поканените. Основното й бе филе от лаврак на фурна с аспержи. А на финала прекали пак със  сорбе, но този път за десерт с шоколад и танджерин.

Мария Елена Инфантино ошашави гостите си в Черешката с италиански термини (Изкара нервите на публиката с хвалби) - Снимка 2

Само, че през цялото време докато готви не спря да се хвали как готвила в Лос Анджелис за  120 човека, но от уменията й в кухнята това може да се подложи на съмнение. Защото по нищо не личеше, че е голяма кулинарка, даже напротив.

Мария Елена Инфантино ошашави гостите си в Черешката с италиански термини (Изкара нервите на публиката с хвалби) - Снимка 3

А зрителите, които са много критични заляха Мария Елена Инфантино с масов хейт. Който блондинката си заслужи: „Изнерви ме това дърдорене за Италия, Лос Анджелис, бля, бля. Хората не се интересуват какви езици знаеш, дръж се нормално, направо съсипа вечерята на гостите си!”, „Защо допускате в ефир такива индивиди, това ли е лицето на нашенските ВИП-ове? Лиготии и малоумие …” , Да, хората не понасят такива превземки и хвалбите им. Навремето баба ми казваше – Не се хвали сам, другите  да те хвалят!”, „Тази вечер предаването не бе кулинарно, а комедийно, много се смях на тази шматка, която не знае български език.”