Мара Отварачката изживява много тежки дни. След като третият й брак се разпадна, вече е ясно за всички, че тя не става за тези неща и никой мъж не може да я изтърпи.

Големият проблем сега пред Мария обаче не е, че Мирослав я лиши от любовта си, а как ще се издържа. През последните години тя беше свикнала да работи само за забавление, докато мъжът до нея я спонсорира. Така беше и с Християн Гущеров, така беше и с Мирослав.

Дори се стигна дотам, че преди година Мария обяви края на кариерата си. Тя беше сигурна, че Миро ще й осигурява охолния начин на живот и няма нужда да работи.

В момента обаче е друго. Не само отново работи, но и се натяга да изглежда добре, за да пълни дискотеките и да я канят за участия.

На последното си участие Мара излезе по сутиен, което шокира дори и най-разкрепостените. Развявайки силикона си, певицата от Стара Загора се надяваше да се хареса на 20-годишни пияни студенти.

Според мълвата от последните дни Миро изгонил Мария заради непоносимия й характер. Постоянно мрънкала за нещо и все обвинявала за всичко него. Писнало му, събрал й багажа и я изхвърлил от дома си.

В момента Отварачката приема всякакви предложения за участия, защото мъжът й й е спрял кранчето напълно и трябва да се оправя изцяло сама.

Източник: Телеграф