Мария сътвори поредната си глупост пред очите на потребителите!

Мария или Мара Отварачката е обект на чести забележки и подигравки от страна, както на редовите българи, така и на колегите си. А повод за това са почти непрестанните й "умотворения", с които гаджето на Християн Гущеров шашка феновете си и потребителите в социалната мрежа.

Днес Мария даде поредния си повод за коментари с отчайващото сравнение, което направи. Наша Мара се изтипоса в личния си профил във Фейсбук със снимка от едно от предишните турнета на Пайнер, където е облечена в доста цветно и тип латино дрешка, очевидно закупена от световен дизайнер.

[caption id="attachment_319295" align="alignright" width="300"]Мария Мария отново демонстрира умствен потенциал - Джей Ло я копира[/caption]

До своята снимка, Мария залепи такава на световно известната икона Дженифър Лопес, която е облечена долу-горе по същия начин. Разбира се, не бе пропуснато да се отбележи, че Мария се е барнала в този тоалет много преди да бъде направена снимката на Дженифър Лопес - откъдето и да е сигурна нашенката в това?!

Та какво излиза на практика, онемяха потребители в мрежата - че великата Дженифър Лопес следи трескаво кариерата и изявите на гущеровата Мария и само дебне да й открадне стайлинг идеята?!

[caption id="attachment_319296" align="aligncenter" width="300"]Лелее, сигурно Джей Ло сън не я хваща да разбере с какво ще бъде облечена Мара на идния ден Лелее, сигурно Джей Ло сън не я хваща да разбере с какво ще бъде облечена Мара на идния ден[/caption]

Разбира се, това само по себе си звучи нереално и дори ненормално, тъй като можем да се закълнем, че голямата Дженифър Лопес не е и чувала за съществуването на Мария, камо ли да е запозната с нея, съобщи и Хотерана.нет.

[caption id="attachment_319297" align="aligncenter" width="300"]Миме, дай още някоя модна идея на Дженифър! Миме, дай още някоя модна идея на Дженифър![/caption] [caption id="attachment_319298" align="aligncenter" width="200"]Какво като си Джей Ло - нали не си Мара Отварачката?! Какво като си Джей Ло - нали не си Мара Отварачката?![/caption]

Припомняме обаче, че преди време Мария отново бе намекнала, че я копират, а тогава на мушката й застана Ким Кардашиян. Защото видиш ли, Ким Кардашиян имала същата фотосесия в цветя, както Мария.

Да, определено и сега, както и преди, дамите на снимките впечатляват с очевидното си сходство в облеклото. И разбира се, на всеки с повече ум от амеба, му става пределно ясно кой кого копира. Мария, не се излагай!