Мария Бакалова е живият пример за това, че любовта е всеопрощаваща. Тя се помири със свекърва си Мария Гроздева, с която е в конфликт от около година и се появи заедно с нея в публиката на „Денсинг старс“.

Холивудската звезда се прибра в родината си заради своя любим Валери Григоров, който, както знаете е сред участниците в танцувалното шоу.

Актрисата не пропусна шанса да гледа изпълнението му на живо миналия вторник и използва случая да покаже на цяла България, че се е помирила с майка му.

 

Нито Мария Бакалова, нито Мария Гроздева, нито пък Валери, са коментирали публично непоносимостта между снаха и свекърва. Истината за това, че положението вече е нетърпимо стана ясна, след като холивудската звезда тръгна за Америка, разделяйки се с мъжа на сърцето си за пръв път, откакто се познават. Очевидно времето е поизлекувало раните на Бакалова и тя отново е намерила сили да прости грозните подмятания и прозрачните намеци на Гроздева, че не е от чергата на сина й. според мълвата именно те станали причина тя да си събере багажа през миналата година и да замине сама за Канада, където снима филм. За никого не е тайна, че дотогава Валери я придружаваше при всяко нейно пътуване.

 

Въпреки проблемите, които Гроздева им създава, Мария и Валери, продължават да са силно влюбени. За няколкото дни, в които беше в страната, Бакалова не се отдели от Валери, твърдят запознати. Двамата дори намерили време за специална фотосесия, от която актрисата публикува няколко кадри в социалната мрежа с коментар „Ти и аз – винаги!“. Мнозина разчетоха думите й като своеобразен намек, че няма намерение да напуска каскадьора, а ако заради работата се наложи да се разделят, то раздялата ще е само физическа.

 

Ден след публикацията на тези кадри, актрисата седна на първия ред в публиката на „Денсинг старс“, а до нея бе свекърва й. Фенка успяла да ги щракне, докато разговарят и пускат есемеси в полза на Валери и партньорката му на дансинга Дорина. От другата страна на Бакалова е седнал свекър й, чието име каскадьорът носи. Прави впечатление, че родителите на Бакалова не присъстват, а тя обикновено не се отделя от тях, когато е в страната, особено от майка си Румяна.

 

От появата им в предаването стана ясно, че макар и за момент, томахавките между снаха и свекърва, са заровени. Ден след шоуто, Бакалова показа свои снимки от Дания с коментар: „Мечтите се сбъдват“, разкривайки, че снима филм там. Вероятно си спомняте, че още в началото, когато нашумя преди 3 години, тя разкри, че винаги е мечтала да участва в датски кинопроекти.

Източник: Уикенд