Мария Бакалова очевидно вече е свикнала твърде много с холивудския начин на живот и е забравила напълно за това, което има в родината й. Местните селски бекове обаче бързо й припомниха за какво става въпрос.

Актрисата живее в истински ад, откакто се е прибрала от САЩ, за да се види с близки и приятели. Тя се опитва да се забавлява по заведенията, но различни свалячи не я оставят на мира.

Бакалова, която е единствената българка, номинирана някога за „Оскар“, е била забелязана да разпуска през нощта с певицата Мила Роберт и Алена Вергова, която е дъщеря на актьора Юлиан Вергов. Те са посетили нощен клуб, където се отдали на танците до зори.

По време на пребиваването им там обаче много младежи са се опитали да свалят Мария, за да станат известни. Повечето от тях били или пияни, или дрогирани. Всички те обаче сваляли като пълни селяндури и простаци, възмущавала се актрисата.

Мария по принцип била възмутена от родната ни картинка. За няколко години в САЩ тя вече сякаш била забравила какво е да се живее в България и се правела на по-изтънчена, отколкото е. Нищо че филмът, с който проби, е върхът на простащината според някои критици.

В София актрисата е отседнала в един от най-тузарските ни хотели, където плащала по 500 лв. за нощувка. Това направило лошо впечатление у някои от познатите й, защото не я бивало за няколко седмици без всички екстри. В София има чудесни хотели и за по 100 лв. на вечер, но Мария държала да живее като принцеса, каквато в чужбина определено не е.

Източник: Crimesbg.com