Мариела Нордел отново отвори голямата си уста!Мариела Нордел блесна

за пореден път на екран с участието си в "Черешката на тортата". Тази седмица тя ще посреща гости и ще показва кулинарните си умения, заедно с Даниел Петканов, Ивайло Колев, Луна и репортерката на Гала. [caption id="attachment_407752" align="alignright" width="300"]Мариела Нордел Мариела Нордел не пропусна да си покаже острия език[/caption] След снощния скандал между нея и фризьора Ивайло Колев обаче, Мариела Нордел счете за нужно да размаже и хейтърите в мрежата. Ето какво написа в профила си: "За неразбралите и изоставащите в час пак да обясня: - Правя разлика между работа и личен живот! /Дефиниция за работа - всичко, което върша с договор/. Каквато съм в бизнеса, няма нищо общо с това коя съм аз! След първия ми развод си научих урока и никога не смесвам работата с нещо друго. Това пояснение е за едни, дето още не са слезли от балкона, много се вживяват в сериалите и от седем годишни не са престанали да крещят на прожекциите, "бат Гойко, убий ги!". - Когато работя, за мене са важни три неща: Резултата - дали сме достигнали целта и изпълнили задачите, поради, които сме се хванали въобще за тази работа. Възложителя - доволен ли е! Крайния потребител - получил ли е, каквото възложителият е желал. ТОЧКА! Нищо друго няма значение, както вика Металика. - За бавно развиващите се, впрегачните животни, платените агитки и неплатените такива, да натвърдя, че не се влияя, нито интересувам от техните симптоми, диагнози, мнение, поведение - нито чета, нито се впечатлявам, а просто механично бан-вам и трия.

- За вманиачените по външния вид - всяко нещо с времето си. Важно е да знаеш тайминга. Щеше да е безотговорно да изглеждам на 20, както изглеждам сега, както и гротескно да се притеснявам, че на 50 не съм това, което бях на 20!

Когато си имал възможността да имаш всичко - и пари, и красота, и внимание, вече малко неща те блазнят или безпокоят. А когато си се преборил с какво ли не, просто се радваш, че си жив и че си успял да бъдеш отново здрав, заради семейството, приятелите и живота! - За загрижените за мен, за моя имидж, благосъстояние - Много съм щастлива! Мога да си позволя да правя, каквото си искам, свободна съм, не завися от никого и нищо. Въпреки проблемите ми, нямам нужда да обиждам, нито да се изтъквам, за да се чувствам прекрасно. И това е живота - в цялото му разнообразие, с всичките му горе и долу аз обичам хората, обичам живота! Моля, не се лайскайте, ако си пиша тука сега, не е, защото трябва да се обяснявам на бавноразвиващите се, на вечно намусените, на несигурните в себе си или пък самовлюбените, а от любов към комуникацията. Аз съм си писател и крайно време е да напиша една книга, а не само да драскам тука. Лошото при книгите е, че няма обратна комуникация. Поне веднага, де.... Ами, това е! Койт разбрал - разбрал! Повече разяснения нЕма да има! Не и тука, в книга - може би. И то, скоро", заяви Мариела Нордел в мрежата.