Мариела Нордел изненада феновете си

Бившата брадърка и настояща готвачка изуми всички с признанието си. Тя заяви, че дъщеря й имала пророчески дарби, също като ясновидката от Петрич. Подобно на Ванга нейната наследница виждала неща от миналото, и от бъдещето.

Нещата започнали още когато момиченцето било на две. В къщата им Швеция тя заявила един ден, че в ъгъла вижда мъж на име Свен. Той й се явил като казал, че бил пилот и къщата била построена от него. Само че починал и не успял да й се нарадва.

„Толкова много се притесних, че започнах да водя детето си по разни доктори. Но те всички казаха, че е напълно нормална“, спомня си одисеята Мариела Нордел.

Тогава казала на бившия си съпруг, шведа, да разрови за историята на къщата, построена в далечната 1903 година.

„Да, наистина се оказа, че е построена от Свен. Той бил пилот, но починал“, останала напълно шокирана тогава Нордел.

Но с днешна дата тя е наясно, че наследницата й е дарена с ясновидски дарби, също като феномена Ванга. Оттогава, каквато и крачка да предприеме, винаги се допитва до нея.

„Преди пандемията от Ковид работех в голяма компания като шеф  и нямах лично време. Попитах дъщерята дали да напусна, за да основа собствени фирма. Тя ме посъветва да изчакам, че ще потроша спестяванията си нахалост. Продължавам да изчаквам“, призна Мариела Нордел.

Източник: Уикенд