Мариана Векилска се предаде и отчая заради болката, с която живее от месеци!

Водещата Мариана Векилска сериозно притесни колегите си в Би Ти Ви. Служители на медията разкриха с тревога, че в последно време тя е просто неузнаваема - сериозна, тъжна и затворена в себе си. Единственото, в което намирала утеха, била храната, с която Мариана Векилска се тъпчела обилно. Вследствие на което водещата видимо напълня, както е видно и за самите зрители.

Драмата в семейството на Мариана Векилска я измъчва от няколко месеца, но към днешна дата положението станало просто нетърпимо. Припомняме, че съпругът на водещата - журналистът Симеон Колев от доста време страни от нея и не крие забежките си с други жени.

[caption id="attachment_333422" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Като всяка майка, Мариана Векилска понася най-тежко отчуждението на детето си[/caption]

Дори семейни приятели на двойката са го виждали да излиза вечер през вечер, уж на работа или на "работни тържества", а всъщност се задявал с всяка втора фуста и отдавна имат предпочитан хотел, в който отсядал със завоеванията си. Ударът от кризата в брака на Мариана Векилска съвпадна и с факта, че дъщеря й Габи наскоро замина да учи зад граница.

Но болката, която смазала водещата, бил малкият й син Момчил. Хлапето усещало проблемите между родителите си и студенината вкъщи, но за ужас на Мариана Векилска, взело страната на баща си. Момчил явно предпочитал компанията на татко си, а към майка си се държал все по-студено, грубо и отчуждено, пише вестник "Всеки ден".

"Той е още малък, за да разбере на чия страна е правдата или кривдата, но определено е страшно привързан към Симеон Колев. Нормално е, защото е момченце и защото баща му го глези повече от Мариана. Но детето винаги взима страната на Симеон, когато родителите му се карат и напоследък е започнало да гледа на Мариана едва ли не като на семеен враг. Ще го израсте, това е сигурно, но мъката й е голяма", разкриват колеги на Векилска, които са и нейни близки приятели.

Болката за сина й напълно обяснява защо Мариана Векилска стояла затворена в дома си, не иска вече да излиза с никого и дори изцяло е зарязала тренировките, с които се бе заела да поддържа фигурата си. На всяка добра майка подобно отношение на детето й би се отразило погубно, коментират близки до водещата и се надяват двамата със Симеон Колев да успеят да се справят с трудните години на децата си, пък дори и да се решат на развод.