Най-голямата болка на Мариана Векилска е свързана с липсата на бащината обич в живота на щерка й Габи

Днес Мариана Векилска е уважавана журналистка, но за да достигне животът й до тази своя точка, чаровницата от Би Ти Ви е преминала през много премеждия. Най-голямата й болка си остава безотговорността на бащата на щерка й Габи - Георги Донков. Подобно на много футболисти, и Жоро забравил, че някъде там е направил дете. За всичките тези 20 години бившият национал на България не потърсил нито веднъж своето първо отроче, узна Kliuki.bg.

[caption id="attachment_340657" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска изплака болката си Мариана Векилска изплака болката си[/caption]

"Мъчно ми е не защото първият ми брак се оказа пълен провал, а защото всичко се струпа върху детето ми. То израсна без своя истински баща. Когато Симо се появи в живота ни, Габи беше вече доста голяма и нямаше как да се заличат годините без баща. Жоро не я потърси нито веднъж, как спи този човек..." - вайкала се с насълзени очи пред свои близки Мариана Векилска.

Миналата година Габи се дипломира в средното си образование, след което замина за чужбина. Така вероятността да се чуе или види с баща си стана още по-малка. Георги Донков обаче не гори от желание да види детето си, защото след това той си направи друго семейство и тотално забрави за миналото си.

Мариана Векилска смята, че главните виновници за всичко са родителите на футболиста. Двамата имали 5-годишна връзка, скрепена след това с брак, когато изведнъж Донков я напуснал, без да каже поне защо го прави. Така Мариана останала с дете и без мъж за около 10 години, когато в живота й се появил бащата на второто й дете - Симеон Колев.

Именно тежкият развод се оказва повратна точка в живота на Векилска. След като усетила жестокия удар на съпруга си, тя разбрала, че може да разчита единствено на себе си. Затова се отказала от манекенството и решила да се заеме с по-сериозна професия като журналистиката.