Мариана Векилска понася ударите на инфлацията много тежко. Парите все не й стигат, тъй като се налага да издържа две деца и заедно с тях и себе си, а това е много тежка задача.

Журналистката се разведе с радиоводещия Симеон Колев, от когото има син, но издръжката от него не стига за почти нищо. Тя е в размер на около 500 лв., които в днешно време се харчат за дни.

Положението на Векилска става още по-сложно и от факта, че няма мъж до себе си, който да поеме поне нейната издръжка. Преди време имаше свалка с актьора Калин Врачански, но всичко приключи отдавна, а и той не е по сериозните връзки.

Щерката на журналистката учи в Нидерландия и й трябват много пари, което е още един удар за Мариана. Ето защо тя се принуждава да работи на три места.

Освен водеща на „България в 60 минути” по БНТ, Векилска е и йога инструктор. Прибира по 15 лв. на човек, което значи, че си докарва по едни 500 лв. на урок. Тя дава 2 пъти седмично уроци, така че една заплата отгоре прибира само от йогата.

Журналистката е започнала да дава и лекции по публична реч и поведение. Те се провеждат в академията „Живей елегантно” и таксата на човек е 150 лв., които Векилска дели със собствените на академията.

Благодарение на всичко това Мариана успява да води охолния живот, на който е свикнала, но не й било никак приятно, че трябва да се спуква от работа и не й остава никакво свободно време.

Източник: HotArena.net