Бившият на Мариана Векилска е претърпял тежка операция

Симеон Колев се е оперирал, за което съобщи сам в социалните мрежи. Радиоводещият легнал под ножа, заради болна щитовидна жлеза.

Бившият мъж на водещата Мариана Векилска бил весел и майтапчия, но претърпял жесток вътрешен катаклизъм, който довел до болестта му.

Според спецове жените страдат доста по-често от мъжете. А щитовидната жлеза има способността да обира вредните вещества, произведени в тялото ни заради хормона на стреса.Така тя пази от повреда жизнено важни вътрешни органи, но постепенно се разболява. Процесът тлее с години, но когато се разкрие, вече е късно да се спре.

Симо преминал през силен стрес и депресии, които отключили коварната болест. Двамата с Мариана Векилска се разведоха преди четири години, като няколко месеца по-късно тя отпраши в Брюксел. Заряза работата си в Би Ти Ви и заяви, че ще работи в структура към Европейска комисия. Като остави сина си, тогава на 13 години, на грижите на татко си, когото обяви за по-адекватния родител. Дори се изфука, че оставя апартамента си, в който да живее сина й с баща  му.

Според клюката обаче тя не го направила от добро сърце. Мариана отпрашила в столицата на Белгия заради мистериозен мъж, в когото била лудо влюбена, а той живеел там.

Но само няколко месеца по-късно се върна, с подвита опашка и разбито сърце. И реши да си върне апартамента, като изгони от него Симо Колев. Докато тя си развяваше байрака в чужбина, Симо се грижил всеотдайно за сина им, работил зверски и на работното си място, твърдят негови колеги.

Заради тези драматични обрати в живота му, Симо се разболял тежко. А щом нещата са опрели до операция, нещата никак не били розови, коментират спецове.