По всичко личи, че Мариан Вълев – Куката, носи на ръце изгората си – бившата гимнастичка Цвети Стоянова. Тези дни той бе забелязан да й купува италиански сандвичи (чабата), които са й любими.

 

За никого не е тайна, че преди време хубавицата успя да се пребори с тежко хранително разстройство. За щастие този проблем е вече зад гърба й и към днешна дата си хапва всичко. Пременен изцяло в черно в студения януарски следобед, актьорът от „Под прикритие“ се бе запътил към павилиона за бързи закуски. Пътьом звънна на изгората си, за да я попита за плънката, която предпочита в питките.

 

Мариан Вълев купи сандвичи за гаджето си Цвети Стоянова (ФОТО)

Докато провеждал разговора по мобилния си телефон, Вълев пафкал като комин. За никого не е тайна, че от години е пристрастен към никотина и пуши по 2-3 кутии цигари дневно. За момента дори и през ум не му минава да премине към модерните електронни цигари.

 

Мариан Вълев купи сандвичи за гаджето си Цвети Стоянова (ФОТО) - Снимка 2

След като получи инструкции от изгората си, Вълев зачака да му приготвят поръчката като междувременно проведе още един телефонен разговор, който приключи чак когато продавачката му подаде опакованите чабати.

Източник: Уикенд