Снежана Макавеева си остава голямата любов на Мариан Вълев-Куката

Но актьорът и  режисьор изрита колежката си трайно от кревата и сърцето си преди десет лета. Причината е брутална-изневяра. Той хванал разкрепостената блондинка да си чати доста провокативно и мръснишки с мъже по телефона.

Популярният актьор побеснял, че любимата му си прави уговорка с други мъже зад гърба му. Въпреки че ги делели 22 лета в полза на Мариан, той бил непреклонен.Любовта им пламва на снимачната площадка на „Под прикритие“.Тя е страстна, бурна, с раздели, събирания и чутовни скандали.

Куката прощава аферата на Снежана със собственик на заведение. Но след като хваща секс чатовете й с други мачовци, бий й шута окончателно.

Снежана Макавеева не е от кротките. Скандалите я следват по петите. С наркотици, истории с жени,алкохол. Дори има досие в Милано, където след пиянски запой с компания, вършее в центъра. Следва бърза процедура за вандализъм и кражба, но тъй като е непълнолетна, отървава затвора и е депортирана в България.

Куката също не е „цвете за мирисане“. Мариан Вълев-Куката обича да се разнообразява с различни жени. Участва и в оргии, заедно със Снежана.

А актрисата влиза в „Сървайвър“, за да напомни на себе си на продуцентите, шушукат злите езици.

Източник: Лупа.бг