Мариан Кюрпанов се оказа нормален

Слуховете за обратните наклонности на Мариан Кюрпанов се оказаха неверни. Фотомоделът призна след излизането си от "ВИП Брадър", че винаги е харесвал само жени. Причината за породилите се спекулации на тази тематика, според Мариан, са главно заради перфектния му външен вид. Манекенът е на мнение, че в България всеки мъж, който се грижи за себе си, е считан за обратен. Това обаче не е така, разкрива вицешампионът на шоуто. Просто професията му е такава, че той е длъжен да се грижи за тялото си и да изглежда добре. Ако не го стори, кариерата му ще пропадне, откровеничи Кюрпанов.

[caption id="attachment_301075" align="alignright" width="300"]Мариан Кюрпанов бил нормален мъж Мариан Кюрпанов бил нормален мъж[/caption]

Всичко започна от начина на сутрешно ставане на Мариан в Къщата. Той отделяше прекалено много време на своята коса, което се възприе от доста зрители като прекалена суетност. Самият той обаче се оправдава с професията си. Освен това, в България всеки мъж - фотомодел се възприема като обратен. Може би затова и Мариан Кюрпанов е попаднал в тази графа.

Симпатиите му към Лияна в последствие доведоха до нов слух, а именно - че Мариан е бисексуален. Всъщност обаче той винаги е харесвал само дамите и е бил набеден за такъв, какъвто не е.