Любовните подигравки на Мариан Кюрпанов продължават! След Лияна, и друга си изпати!

Моделът Мариан Кюрпанов се подигра със своята колежка Кристина Милева. Красавецът имал любовни отношения с манекенката, чието сърце всеки българин желае. Двамата дори забегнали на романтична почивка в Доминикана, пише "Всеки ден". Всичко било страхотно, хубавицата се чувствала безкрайно щастлива с новата си изгора, смятайки че може да се получи нещо наистина невероятно между тях. С връщането в България обаче Кристина повече нито чула, нито видяла Мариан. Моделът просто изчезнал от полезрението й и излиза, че просто искал да разпусне с хубавицата.

[caption id="attachment_310982" align="alignright" width="300"]Marian Мариан Кюрпанов използва жените само и единствено за собствено удоволствие[/caption]

Мариан Кюрпанов обаче не се държи така за пръв път със своя уж възлюбена. Има слухове, че е постъпил по абсолютно същия начин с певицата Лияна. Двамата много си допаднаха във "ВИП Брадър", но вътре в Къщата не се случи нищо помежду им. Говори се обаче, че след края на шоуто Мариан и Лияна са осъществили някакъв досег, който фолк дивата се е надявала да се превърне в истинска любов. Вицешампионът на риалити предаването обаче не я потърсил повече и затова Лили се задоволи с политика Павел Чернев, с когото също не се получи трайна любов.

В момента Мариан Кюрпанов е отново риалити звезда, участвайки в "Денсинг старс". Много се изговори за неговите любовни подбуди. Имаше слухове, че те са насочени към мъжете, но виждаме, че всъщност моделът се оказва голям женкар.