Мариан Бачев е от 15 години на работа при Слави Трифонов, а не може да извади пари за образованието на детето си. Нещо, което наистина е много странно, но явно това, което говорят за актьорите, че харчат много, е вярно.

Комикът няма дори 15 000 лв. настрани в сметката си. Толкова са нужни на дъщеря му Александрина, за да изкара курс по Журналистика в САЩ. Засега обаче не може да отиде. Става въпрос за меката на Щатите Манхатън.

Той и жена му държат най-известната театрална школа за млади таланти. Бачев е известен на всички българи и въпреки всичко това, семейството не може да изкара 15 бона. Очевидно Мариан и съпругата му в последните 15 години са се отдали на ядене и пиене, без мисъл за бъдещето.

Александрина, за разлика от баща си, няма афинитет към изкуството, в частност актьорството. Тя обаче е наследила от него стремежа да бъде известна, защото още отсега си мечтаела да стане най-добрата журналистка в България.

Бачев и жена му призовават всички, които могат, да им преведат пари по сметката, която актьорът е споделил в социалните мрежи. Това изглежда безкрайно нагло, защото не става въпрос за човешки живот. Можеше просто да поиска назаем от шефа си Слави Трифонов, за когото 15 бона са пари за кафе.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com