Сашо Кадиев слиза от ефир

Мамин Сашко дванадесет години е екранен партньор на водещата Деси Стоянова. Двамата бяха лицето на предаването „Преди обяд“ по Би Ти Ви.

Но изненадващо Александър Кадиев обяви, че днес е последния му ефир. Той се сбогува много емоционално с колегите си, на които благодари за всичко и дори театрално се разплака. Въпреки че й бе мъчно, Деси Стоянова не се разрева, а му пожела „попътен вятър“ в новото поприще.

Защото синът на Катето Евро обяви, че това е най-трудно взетото му решение в живота . Но той искал да тръгне по нов път и да се занимава с нови проекти, а също така да отделя повече време на себе си, отколкото на медията.

Малко преди това колегата му Мариан Бачев обяви, че той сяда на стола на Сашо Кадиев.Звездата от „Шоуто на слави“ допълни, че сяда на стола на колегата си от есента. И тази новина комикът съобщи в присъствието на Сашо и на Деси.

Те нито потвърдиха, нито отрекоха вестта.Някои от зрителите повярваха, други обаче я подложиха на съмнение. Все пак Бачев  е свръх ангажиран с много представления, с шоуто на Дългия, а и с преподавателска дейност. И едва ли ще има време да е водещ, парираха тези, които не повярваха на чутото. В същото време Николаос Цитиридис също се изцепи, че той ще е новият екранен партньор на Деси Стоянова  и заема стола на Сашо Кадиев.