Щерката на Гала - Мари Будева заживя със свекърва си Джуджи!

Мари Будева, дъщерята на Гала, живее в къщата на свекърва си Джуджи. Издаде я домакинята преди дни, когато се включи по скайп в предаването „На кафе” по Нова тв, в което на времето водеше рубрика, и разказа как е посрещнала рождения си ден. [caption id="attachment_443957" align="alignright" width="300"]Мари Будева Мари Будева и Джуджи се разбират отлично[/caption]

В последните няколко години Джуджи, която е близка приятелка с Гала, не правела партита за рождения си ден, който се пада около Великден. Този път „децата, които знаеш, че живеем с тях вкъщи”, настояли за тържествена вечеря.

С внасянето на конкретика словоохотливата блондинка издаде, че Мари, която има връзка със сина й Константин от малко повече от 4 години, се е пренесла в семейната им къща в покрайнините на столицата. Докато Джуджи споделяше в детайли менюто, което е приготвила за празничната почерпка, в ефира на предаването „На кафе” бяха показани кадри от скромното парти за рождения й ден. На тях Мари и Константин са се уединили на кресло край прозореца, зад който пък се вижда барбекюто на двора, а после помагат в подреждането на трапезата. Мари Будева, която е от брака на Гала с бизнесмена Константин Будев, живее със сина на Джуджи – Константин, вече от доста време. Само че до преди телевизионната изява на свекърва й в предаването „На кафе” едва ли някой е подозирал, че младите влюбени не са се събрали в самостоятелно жилище, а са предпочели да живеят под общ покрив с възрастните. От кадрите, които бяха показани в предаването, а и от широката усмивка на Джуджи и веселите истории, които разказа, пролича, че вкъщи се радват на абослютна идилия.

Блондинката издаде, че Мари-Константин, както се казва по лична карта, и любимият й Константин не са подарили подарък на рожденичката, тъй като нямали възможност да обикалят магазините, заради карантината.

Но пък и Джуджи не отдавала значение на подаръците. За нея било по-важно, че цялото семейство се събрало край трапезата за празника й. Домакинята сготвила вкусна вечеря – месо на скара, печени картофи и салата. Не мислела дълго за менюто, тъй като не се слави като майстор-кулинар. В карантината обаче Джуджи „се отворила” на готвене, както заяви, и по-специално в приготвянето на кексове. В останалите минути от представянето си в предаването „На кафе” блондинката засипа коментаторите в студиото и зрителите с информация за кулинарните си прегрешения или по-точно за всички пъти, в които е прекалявала с храненето, а те не са никак малко. Джуджи дори е стигала до болница, заради лакомията си. Искреността й и непринудеността, с които говори за себе си, винаги са се харесвали. Джуджи, също като Гала, е свикнала да е пред камера. За разлика от тях, децата им предпочитат да странят от медиите.

„Не обичам съм под прожекторите, да се говори за мен, да ме обсъждат”, споделяла е Мари в една от редките си медийни изяви. Тогава красивата млада дама подчерта, че няма желание да се показва по телевизията. Днес тя е в публичното пространство, само че в интернет.

Мари, която доскоро водеше рубрика в сайт, сега се е съсредоточила върху влога си в youtube и играе в новия уеб сериал „Аз съм Изи”. В поредицата Мари е отмъстителната Радина, а певицата Дара – дъщерята на ПР-ката Ива Екимова, е Криста, най-добрата приятелка на Изи. В образа на самата Изи влиза влогърката Симона Милушева. Уеб сериалът стартира преди дни, а дали Мари ще продължи да се развива като актриса, предстои да се разбере. Все пак е ясно, че дъщерята на Гала сама си е извоювала ролята в сериала, като се явила на кастинг. Водещата на предаването „На кафе” няма нищо общо с успехите на наследницата си, освен че много се гордее с тях. Това е важно уточнение, тъй като Гала е споделяла, че Мари винаги се е дразнела от коментарите, че покорява професионални върхове с подкрепата и съдействието й. Водещата, която е перфекционист и в кариерата си, и в личния си живот, винаги е поощрявала дъщеря си смело да гони мечтите си, но никога не е била от прекалено амбициозните родители. Дори в ученическите години на Мари, съвсем не се налагало водещата да я мотивира за отличен успех. Дъщеря й сама се стараела да има шестици. Всъщност по стремежа да дава най-доброто от себе си във всичко, с което се захване, красавицата прилича на майка си. Мари е и самокритична като Гала. Затова и толкова страдала, когато се появявали слухове, че дължи някой свой успех на нея, а не на собствените си усилия.

„Веднъж една учителка се обади на майка ми и каза: „Аз много се гордея с това дете и за мен не е тя твоето дете, а ти си нейната майка.” Бях толкова щастлива, когато го чух това!”, споделяла е Мари за моментите, в които трудолюбието и старанието й се оценяват.

Тя е признавала още, че е страдала, заради работата на майка си. Гала никога не е успявала да присъства на първия й учебен ден. Затова пък пращала камера в нейното училище. „Аз не искам екранно време с мама. Искам вкъщи време с мама”, казвала е Мари. Двете мечтаели да пътешестват, без предварителен план. Просто да потеглят с колата и да избират маршрута в движение. Кога ще успеят да сбъднат тази мечта, не е ясно. Още повече в настоящата ситуация на извънредно положение. Гала също е споделяла, че иска да прекарва повече време с дъщеря си, което рядко се случвало, заради натоварения й график. В забързаното ежедневие водещата съвсем не усетила кога Мари пораснала.

В тв средите се коментира, че Гала трудно свикнала с факта, че Мари е вече голяма и има сериозен приятел. В крайна сметка водещата дала благословията си младите да живеят заедно.

Пролича и по усмивката й, когато приятелката й Джуджи разказваше в ефира на предаването „На кафе” за чудната тържествена вечеря за рождения й ден с мъжа й Константин Маринов и децата Мари и Константин. След като младите влюбени заживяха заедно, слуховете, които периодично ги разделяха, спряха. Дали Мари и Константин ще зарадват майките си Гала и Джужи с романтична сватба, не става ясно. Влюбените не са коментирали въпроса, пише вестник "Уикенд".