Наша Мара Отварачката прави напъни да засрами и Кейт Мидълтън със сватбата си!

Мария или по нашенски Мара Отварачката се е взела страшно на сериозно. Дребничката певица има огромни амбиции като се е заела да засенчи дори Кейт Мидълтън с предстоящата си сватба. За грандиозното събитие - платено изцяло, разбира се, от клана Гущерови, Мария се е изхвърлила така, както никога досега, научи Kliuki.bg.

Бъдещата госпожа Християн Гущеров няма мира и ден след ден измисля все нови изисквания и "подобрения" за пищното тържество. Или, както самата тя казвала - по кралски. Без да преувеличаваме, менюто на сватбата й наистина прилича на кралско.

[caption id="attachment_331644" align="alignright" width="300"]Мара Отварачката Наша Мара Отварачката се изживя като кралица, пък макар и старозагорска[/caption]

Мария и Християн Гущеров нямало да гощават гостите си - предимно старозагорци, с "прости и селски" ястия като пържоли и мешена скара, а са намислили да им скрият шапките с отбрани гурме деликатеси в 5-степенно меню.

Богоизбраните, получили покана за бракосъчетанието на Мара Отварачката, ще угодят на небцето си с рагу от омар и лингуини, на скромната цена от 79 лева за порция. 65 лева ще струва американското говеждо от отбраната порода "Блек Ангъс", а нищо и никаквите 45 лева ще се дадат за миниатюрна порция медальони от сърна, гарнирани със сос от боровинки, съобщава вестник "Уикенд".

Няма да споменаваме питиетата, вината и шампанското, които ще се леят в неограничени количества като една бутилка само е не по-малко от 700-800 лева. Такава сватба роднините на Мара Отварачката от Стара Загора има дълго да помнят, коментират познати на певицата и Християн Гущеров.

"Е, какво да очакваме от Мара Отварачката, щом настоява сватбената й рокля да не е по-евтина от 50 000 лева?! Тази жена съвсем се забрави. То надали и принц Уилям и Кейт Мидълтън биха прахосали такива луди пари, ако кралските традиции не ги задължаваха. Но друго си е Бъкингам, а съвсем друго Стара Загора и заралийката Мария, която едната си ръка ще даде, само и само да се изфука", шушукат злите езици в столицата.

Както вече писахме, великата сватба на Мара Отварачката и Християн Гущеров ще трае цели три дни. А след това нафуканата младоженка сигурно ще дава интервюта три месеца...