Мара Отварачката "обърна палачинката"

След като връщането й на сцената претърпя пълно фиаско, Мария предприе неочакван ход. Започна да се грижи за децата на Мирослав, като за свои.

Тя заведе момченцето да му направят прическа, а на малката дама-маникюр. За да не би някой да се усъмни в нейната „грижовност“, миньончето веднага документира всичко в социалния клюкарник. Там щракна и мила семейна картинка, как децата на Миро, той и тя сладко похапват на обяд в изискан ресторант.

Но изненадата в цялото фиаско е, че липсва щерка й Марая. Или порасналото й момиче не иска да се маскари с този фарс, или е при татко си Митко Андонов. Въпреки че има второ дете и втори брак, баща й никога не е отказвал да се вижда с нея, а съпругата му всеотдайно се грижи за нея и собственото си дете.

Преди години Андонов и втората му съпруга заведоха децата на почивка в чужбина, но от картинката липсваше Мария. Вероятно, по това време, чалгарката е оплитала в мрежите поредния лапнишаран, който да я обгрижва и купува скъпи вещи.

Щерка й Марая легна почти изцяло на грижите  и плещите на втория й съпруг, Християн Гущеров, който плащаше за скъпарското й обучение в елитното школо.

„Сега Мария се прави на мила и кротка мащеха, че как иначе. Кариерата й никаква я няма, ако и този, трети по ред съпруг се разведе с нея, очаква я нищета. От която се страхува най-много, защото все се перчи с луксозен начин на живот“, не я пощадиха в мрежата.