На почивката им в Тайланд изтече реално видео, в което се видя как Карен Хачатрян е бесен и посяга с як шамар към лицето на снимащата го Златка Райкова. След това клипът бе прекъснат. Обяснение досега нямаше, но потребителите не забравиха видяното и не спираха да задават въпроси.

Ето че най-накрая хванаха натясно плеймейтката, която даде шокиращ отговор. "Да, Карен ме удря понякога, случва се, но това е, защото ние много си обичаме с@до-мазото", заяви Райкова, а след това се изсмя и попита феновете си дали вярно вярват на всичко, което четат.

Малката разлика тук е, че това не беше "прочетена", а "лично видяна" новина, която Златито така и не обясни. Тя не разкри нито защо Карен е побеснял, нито защо е замахнал към нея в Тайланд.

Каза обаче друго и то е, че жените трябва да бъдат много търпеливи с мъжете, защото последните лесно се обърквали. Милинките... "Ние сме тези, които трябва да ги изчакаме и леко да ги вкараме в правия път. В началото и при нас беше така, Карен имаше периоди на несигурност и колебание. Една жена обаче не трябва да се тръшка и да крещи, а трябва да му даде време. Защото е нужна само една грешка и всичко се срива", казва Райкова.

Което наведе някои потребители на въпроса дали е прощавала и преглъщала изневяра от арменеца... Е, в началото, де...

Източник: Crimesbg.com