Златка Димитрова не може да диша без камери и слава, доказа го за сетен път! Решението й буквално ужаси мнозина

Златка Димитрова е като пристрастена, но не към опиатите или алкохола, а към манията за постоянно и натрапчиво присъствие в медиите. След толкова много беди, които й се изсипаха на главата, Златка Димитрова изобщо не се е променила, а стремежът й към слава прилича все повече на болестно състояние, коментират по форумите.

[caption id="attachment_325158" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Няма отърване - ще гледаме Златка Димитрова цели 3 месеца![/caption]

Дни след загубата на бебето си, Златка Димитрова започна да задръства Фейсбук със свои опечалени снимки от баналния вече тип селфи. А сега, понеже няма как да влезе в Къщата на Вип Брадър, която й бе станала като роден дом, тя измисли нов начин да се показва. Този път ще отново ще ни тормози цели 3 месеца, но в друг формат.

Златка Димитрова побърза да се похвали в социалната мрежа, че става участник в "уникален социален проект", който се казвал GoBIO ТРАНСФОРМАЦИЯ и в който се съгласила с охота да участва - има си хас!... Тя щяла да се подложи на цялостна личностна промяна със здравословен и балансиран начин на живот. И, разбира се, не пропуска да помоли потребителите да й станат зрители и последователи.

[caption id="attachment_325159" align="aligncenter" width="300"]"Досадата стартира на 1 октомври. Емигрирайте!", шегуват се зевзеци в нета "Досадата стартира на 1 октомври. Емигрирайте!", шегуват се зевзеци в нета[/caption]

"Тази жена няма ли си друга работа, освен да митка от телевизия в телевизия и да се прави на маймуна?! Защо не остави на мира всички?! И без това достатъчно дълги години й гледахме физиономията от ефира. То това вече на нищо не прилича", възмущават се потребители по форумите в интернет.

А други отправят своя съвет към Миро - да й предложи час по-скоро годежен пръстен и сватба, та поне да се оженят и да отпътуват на меден месец. "Ама тоя меден месец да е барем половин година, та да си починем от нея", пожелават си зевзеци.

А други майтапчии веднага ги контрират с убеждението, че когато това се случи, Златка Димитрова ще е толкова заеда да бомбардира Фейсбук със снимки от медения си месец, че ще забрави да си изпълнява и съпружеския дълг.