Бившият вече ерген Алек Младенов продължава връзката си с Царина Рускова. Това е важно да се уточни за всички онези, които бяха убедени, че синеочкото ще избяга и от тази си "любов" за нула време. Е, не стана така. Поне засега двамата са заедно, което ще рече, че мама Ксения Младенова одобрява момата.

Така де, адвокатката Царина е също доста по-възрастна от Алек, но пък е много богата, което напълно елиминира темата за годинките й в очите на Ксения.

Преди дни Младенов даде интервю, в което буквално си се обясни в любов на Царинка като каза, че тя била най-вълнуващият човек, когото някога бил срещал. "Тя е душата, която е до мен и която обичам", каза си го публично Алек. Как ли са реагирали двете зарязани финалистки от формата, това е друга тема.

Младенов обаче изтърси и нещо, което се стори безумно на зрителите, а именно, че колекционирал вицове. "Много обичам да си събирам вицове, които мога да запомня, де", разсмя се Алек.

Абсурдното е, че за човек, който обожавал вицовете, той нито веднъж не блесна с някой такъв в предаването. За цели два месеца и отгоре, Младенов повтаряше като папагал репликите, подадени в ухото му и дори за миг не се постара самият той да бъде забавен.

Източник: Crimesbg.com