Гласовитата любимка на българите - Десислава не е на себе си от яд и болка. Певицата, която трябваше да замине за Америка, за да изнесе дълго подготвяното си турне там, не успя да се качи на самолета.

Деси беше принудена да отмени турнето си, заради остра бъбречна криза, която получи и която я накарала да се превива от болки. Тези, които са запознати с въпросните кризи обясняват, че това е една от най-зверските и режещи болки, които човек може да изпита.

Не е ясно дали певицата е оставена у дома си за лечение, или е приета в болница, за да може кризата да бъде овладяна по-бързо. Това, което е сигурно е, че Десислава и този път ще пропусне Америка.

Припомняме, че през 2016-та година тя имаше проблеми с влизането в Щатите, откъдето не я пускаха да мине границата. С помощта на адвокати и куп перипетии й беше отпуснато разрешение, но ето че и този път страната на неограничените възможности се отдалечи от нея.

Близки до Деси вече стават суеверни и вярват, че просто не й е писано да отида там, или пък може и да е за добро - да не трябва да ходи в САЩ по някаква неведома причина.

Феновете й стискат палци да се възстанови бързо и да бъде здрава, пък може да си пее и в България.

Източник: Crimesbg.com