От тризначките Вяра, Надежда и Любов, комай се намери само една, която се оказа що-годе читава и това е Любов. Знаем, че откакто трите заминаха преди години за Англия, само тя успя да създаде семейство, да има дете и да води адекватен и нормален начин на живот. Докато сестрите й се хвалят, че проституират и просят по лондонските улици...

От години вече Любов е категорична, че не иска да чува за Вяра и Надежда, защото те са непоправими и от тях лъха все по-голяма злоба. Е, права е напълно Любов. Преди ден "милите" й сестрици се изказаха в мрежата повече от гнусно и обидно за собствения си народ като скочиха на българите.

"Вие сте прости, потурчени, изциганяли, злобни твари. Много сте зле и няма да се оправите в мисленето, нито пък ще достигнете западния свят и културата му, в които живеем ние. Никога няма да се върнем в тази скапана държава при още по-скапания й народ", кудкудякат в изстъпление тризначките.

Сещате се какво последва, нали?! При това с пълно право. Двете кукумявки бяха буквално н@ср@ни в мрежата, а вероятно и мнозина са ги докладвали за национална обида.

"Мухли миризливи тъпи, я се крийте, че хората куршуми трябва да си леят от вас", попиляха ги потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com