Помним, че още в първия сезон на "Ергенът", Виктор Стоянов поиска да си извади слушалката от ухото, защото му писна да му диктуват като на марионетка какво да прави и говори. Това обаче не се отнася за най-зависимият от екипа на продукцията - Алек Младенов.

Третият ерген до такава степен се чувства неловко и не знае какви да ги дрънка и върши с момите, че от продукцията наставляват всеки негов ход. Е, в крайна сметка това се чу ясно на едно от клипчетата, докато той беше в компанията на Магдалена Томова.

"Алек, прегърни я, прегърни!" - на висок тон му казаха в слушалката, а миг по-късно той се наведе и прегърна Маги Томова, която нещо му разказваше преди това. Разбира се, зрителите предполагаха, но след тази рязка изцепка, скандалът гръмна.

"Този неадекватен ли е, малоумен ли е?! Та те му казват дори какво да им приказва и какви комплименти да им прави. И това си личи във всеки миг, когато пусне онази шашната и озъбена, уж засмяна физиономия. Това момченце е най-зле от всички ергенчета досега, просто няма идея какво прави", коментират в нета.

Е, финалът на формата е другата седмица и ще видим дали изобщо Алек ще си тръгне с някоя. Изборът ще бъде между Надежда Вишева и Маги Томова.

Източник: Crimesbg.com