Фурията Дара показа, че който си го може, го може, без значение от възрастта. Както се казва, певицата е малка, но опитна... и успя с лекота да направи с чуждия годеник това, което бившата му дългогодишна партньорка не успя.

Да, говорим за настоящият приятел на Дара - Ервин Иванов, който навремето беше официален годеник на внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева. Двамата с Теди бяха сгодени, предстоеше им и брак, но изведнъж всичко рухна.

Малка, но опитна: Ето какво прави Дара с чуждия годеник, когото забърса! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Не, причината със сигурност не беше Дара, която се хвана с Ервин много след раздялата му с Теодора. С Кулева се разделиха заради турския нрав на Ервин и фактът, че постоянно ревнувал и натяквал на Теди къде и с кого да ходи, как да се облича, как да се държи... Нещо, което сега очевидно не прави с Дара.

Малка, но опитна: Ето какво прави Дара с чуждия годеник, когото забърса! (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

При все, че в сравнение с Дарина Йотова, Теодора Кулева е като послушница в манастир, е повече от странно, че Ервин изобщо няма подобни претенции към чепатата певица. И това също за енти път потвърждава правилото, че кучето скача според тоягата. Дара не е от жените, които да позволяват на някой мъж да им диктува правилата и явно му е дала да го разбере отрано.

В момента двамата са на почивка в Занзибар, по случай рождения ден на Дара. Тя е на 23 години, а Ервин, който е лекар, е с десетина по-голям от нея. Идеална разлика във възрастта, но дали характерите им ще продължат да си пасват?!