Данчето Христова си има нова снаха

Мегазвездата на родната естрада я посрещна в дома си. Но тя не е бъдеща съпруга на сина й Григор, а новата приятелка на щерка й Ивана Стоичкова.

Червенокосата Мария е новата тръпка на щерката на естрадната легенда. През последните години ексцентричната наследница на Йорданка Христова е вдигнала завесата около личния си живот и спокойно се показва в мрежата. Тя открито разкрива сексуалната си ориентация, както и близостта си с новата си тръпка.

Мъката на Данчето Христова е огромна!Посрещна нова снаха (Снимки)

Общите снимки на Ивана и Мария показва близостта им, както и това, че делят общо жилище.

През последните години Ивана избягваше да показва личния си живот. Тя претърпя доста разочарования с жени, а заради връзките си със своя пол бе подложена на множество атаки.

Данчето Христова бранеше щерка си от нападките, които се сипеха от всички страни, включително и от нейните колеги.

Певицата винаги е приемала и защитавала избора на дъщеря си и е отблъсквала скверните думи с присъщото си достойнство.

Единствено Христова бе смразила отношения си с наследницата си, заради връзката й с Камелия. Фризьорката се бе прочула като гадже на Люси Дяковска, след което се метна в обятията на Ивана.Двете имаха взривоопасна връзка, като ту се събираха, ту се разделяха. Ивана е доста имотна, заради което Камелия се бе залепила за нея, а това дразнеше легендарната изпълнителка.

79-годишната звезда обаче страда, че все още не е прегърнала внуче. Синът й Григор, въпреки че е мастит бизнесмен, не иска да чуе за брак и деца.

Източник: Ретро