Венета Райкова е силно изплашена, търси помощ от Стефка Добрева!

Венета Райкова е силно изплашена. Водещата на "Горещо" е ужасена след като разбра, че нейна колежка й е направила магия за смърт. Това й разкри нейната лична гадателка Стефка Добрева от Бургас, а оттогава насам Венета Райкова не е на себе си.

Припомняме, че преди около месец една ромска ясновидка предсказа огромни проблеми и беди на Венета Райкова като й заяви, че в семейството й ще почине мъж, съпругът й Тишо ще има огромни неприятности в бизнеса, а здравето на сина й Патрик ще се разклати. Врачката бе убедена, че предстои и свалянето от екран на Венета Райкова, както й всякакви други по-дребни ядове.

[caption id="attachment_310875" align="alignright" width="300"]Венета Райкова е ужасена от страшната магия за смърт, направена от нейна колежка в телевизията Венета Райкова е ужасена от страшната магия за смърт, направена от нейна колежка в телевизията[/caption]

Тогава Венета Райкова се престори, че не вярва в лошото пророчество на ромката, но страхът в душата й остана и дори се увеличи. Затова тя се допита до личния си маг Стефка Добрева, която потвърди казаното - за ужас на Венета Райкова.

Най-страшното обаче е, че Стефка Добрева разкри на водещата, че нейна колежка, с който работи в телевизията, й е направила магия за смърт. Магията била направена през месец декември миналата година и ако не се развали възможно най-бързо, то наистина Венета Райкова би могло да я споходи най-лошото.

С пълно доверие в Стефка Добрева, Венета Райкова изпратила в Бургас всичко необходимо, за да бъде развалена магията, като в това число снимки на всичките й близки хора, както и дрехи на Тишо и сина й Патрик.

Венета Райкова вярва, че единствената, която би могла да я спаси и да помогне, е бургаската й магьосница, затова се е зарекла да прави всичко, което й каже тя. И се надява един ден да разбере от коя колежка точно идва тази лоша енергия.