Разводът на Цеци Красамирова с милиардера Майкъл Струмейтис донеси тотал щета на Биг Майк

След като се раздели с богаташа, Цеци Красимирова разцъфна, буквално, а бившият й мъж  е направо страховит и плашещ.

„Като го видиш, може да хвърляш сол през рамо“, дивят се техни общи познати. И това се случило след серията пластични операции, на които се подложил мултимилионерът, съобщават чуждестранни медии.

Кралят на марихуаната от доста време залита по пластичните интервенции, но сега вместо да го направят красив и  неустоим, той е обезобразен.

64-годишния бизнесмен изглежда покъртително след серия „подмладяващи процедури“ с умопомрачителен ефект.

Преди години Струмейтис едва оцеля след пластична операция и месеци наред бе на легло, за да се възстанови. Тогава Цеци Красимирова отлетя в Америка, за да се грижи за него, като по това време бяха само приятели. Тогава Биг Майк се зарече повече да не ляга под ножа, за да се подмладява.

Сега обаче, след развода, той отново е на пазара за ергени и затова пак се е вманиачил по корекциите.Но ефектът се оказал обратен. След манипулациите носът му е асиметричен, цялото му лице е изкривено и с белези.  

А в интернет вече се е сдобил с нов прякор „Страшилището на бизнеса с канабис“. И зевзеци подхвърлят, че може Цеци Красимирова му е „направила магия“, за да не се жени повече.

Източник: Crimesbg.com