Днес, 23 години след като спечели „Мис Вселена България“, Магдалина Вълчанова е на прага на провала във всяко едно отношение. Животът й не се разви по план и в момента е една състаряваща се с всичка сила жена с повехнала слава.

46-годишната манекенка се разведе преди 5 години и оттогава търпи провал след провал. Финансовото й положение рязко се влоши. Бившият й мъж Румен я остави само с немного големите издръжки за двамата им сина.

Неотдавна Маги Вълчанова се принуди да работи нормална работа, в офис, за да оцелее. Като всяка разглезена псевдобогаташка обаче, и тя не издържа да става всяка сутрин в 6 ч. и да работи до надвечер под командите на някой началник. Затова стана фитнес инструктор.

Тялото й може да е във форма, но в лице Маги направо стряска. Годините й безпощадно започват да й личат, а последният удар, който тя претърпя, е свързан с косата й.

След прекаран Ковид-19 манекенката се сдобила с усилен косопад. Косата й капела всеки ден, най-вече при къпане и сресване.

С оредяла коса Маги Вълчанова е заприличала на лелка от Супер-а. Драмата става още по-голяма от факта, че с оголено теме трябва да си търси мъж, тъй като в момента е без гадже.

Миската се намира в ужасно състояние в много отношения. Без солидни пари, без мъж и без коса, с все по-остаряващ вид, депресията няма как да не дойде рано или късно.

Източник: HotArena.net