Преди дни гръмна вестта за предстоящата сватба на Алек Младенов и Царина Рускова, а групите с фенове на "Ергенът" ще се пръснат по шевовете от мнения и коментари. Както знаем, Алек представи наскоро своята любима, с която имат връзка от има-няма няколко месеца. Двамата обаче вече заживели заедно, а Младенов с усмихна потвърждаващо на въпроса за брак.

Припомняме, че Царина е пак доста по-голяма от него, тя е точно на годините на Маги Томова, която майка му определи за "дърта", но е фрашкана с пари. Може би именно това провокира самата Маги да си каже мнението за бъдещото "светло" събитие и то с доволна доза ирония.

"Да се обичат младите, щом са се събрали... Но лично аз съм ги виждала заедно и мога да заявя, че погледът на Алек не издаваше любов, а студенина. Брак по интерес ли ще е това, или той просто така си гледа", насмешливо отбеляза Томова.

Да, някои моментално я обвиниха в завист, защото помним как Алек я заряза на самия финал, заедно с Надежда Вишева при все, че и двете силно вярваха, че синеочкото идва с пръстен и предложение за брак.

Има обаче и вероятност Магдалена Томова да е права и Младенов да цели нещо съвсем различно от любов с този брачен съюз.

Източник: Crimesbg.com