Само преди няколко дни жълти сайтове избълваха информацията, ме Маги Сидерова (бивша Желязкова), е в процес на развод със съпруга си Георги Сидеров.

Близки до моделката обаче са категорични, че няма и капка истина в тези твърдения и къдрокосата брюнетка е заедно със съпруга си. Слуховете били пуснати от завистливи колежки на Мисис България 2003 г.

Припомняме, че Маги и Георги Сидеров се венчаха преди 7 години и все още са щастливи заедно. Те живеят в апартамент в полите на Витоша, а компания им прави огромният им 78-килограмов питбул.

Съседи на двойката разкриват, че живеят в пълна хармония и единственото, което помрачавало ежедневието им, били лъжливите слухове, които се пускат по техен адрес.

 

Към днешна дата Маги си отдъхва от забързания начин на живот, който дълго време водеше и отнемаше част от личното й време. Посветила се е на дома и близките си, както и на модата, създавайки свои спортни облекла за известен български бранд. Работи и по проекти като собственик на неправителствена организация и не на последно място – отделя много повече време за визията си. 

Фитнес маниачката показа, че са заедно с любимия й – Георги и той не й е изневерявал.

Източник: Уикенд