Дългоочакваният момент настъпи, гърмете зарята! Ергенът беглец Алек Младенов представи публично приятелката си. Да, да, интимната си приятелка, с която били заедно няколко месеца. Тя се казва Царина Рускова, адвокат е и е на... 37 години.

Не, че натъртваме на възрастта, но нали тя уж беше причината синеочкото да зареже като барани яйца двете финалистки в предаването и да офейка с видео запис... Магдалена Томова и Надежда Вишева се предполага да са в шок в момента, защото изгората на Алекчо е дори по-голяма от тях - добре де, колкото Маги, но не толкова хубава и това е очевидно.

Алек и Царина отидоха заедно на ревюто Джъст Кавали в столицата и събраха погледите на всички. А синчето на властната Ксения Младенова, която стана нарицателно за свекърва след формата, обяви, че двамата с блондинката имали едни и същи влечения и интереси.

"И двамата обичаме моторните спортове и се запознахме на едно автомобилно събитие. Също така мразим и не гледаме телевизия, а обичаме да обикаляме из природата и да пътуваме много", разкри доволният Алек Младенов.

А близки до него обясниха, че предпочитанията му към Царина, а не към другите две гърли, са логични - ергенчето иска жената до него да е с финансови възможности и добра професия, а не просто дългокрако блонди.

Източник: Crimesbg.com