Маги Халваджиян се видя в чудо

Дългокосият арменец не очакваше това от неговата половинка. В шоубизнеса той  и Кремена се смятат за една от най-стабилната двойка.  Според слуховете, въпреки че се намира сред млади и засукани мадами, защото такава му е професията, по-палавата от двамата била съпругата му Кремена. Дизайнерката обичала да купонясва до зори в нейното заведение, докато продуцента не обичал купоните и често си лягал преди останалите.

Маги Халваджиян в ступор!Искат да му крадат Кремена

„Те, мадамите го свалят пред мен, ама той не се усеща. След това, когато му казвам какво правят, за да го съблазнят, учудено му пита дали това е вярно или е било плод на моята фантазия“, често е повтаряла в телевизионни интервюта Кремена Халваджиян.

За разлика от брат си Джуди, който не спира да вкарва в кревата си всичко, що шава, заради което жена ум го напусна, брат му бил коренно различен, твърдят и колеги на Маги.

За разлика от мъжа си, Кремена винаги е залагала на предизвикателния външен вид. И сега не е изменила на вкуса си. Семейството е на почивка в любимата Италия и стилистката отново залага на предизвикателството. Тя се щракна с доста пъстър морски тоалет, като правят впечатление и огромните бижута, в коато е накичена.

Фотото обра точките и загорели мачовци отправиха доста двусмислени задевки към съпругата на Маги Халваджиян.

„Пази я, Маги, че може да ти я откраднат“, кодошат го зевзеци в нета.