Самочувствието на Кремена Халваджиян явно не е от вчера и няма общо с факта, че е омъжена за Маги Халваджиян. Има общо с това, че е кореняк столичанка, което, разбира се, не е гаранция за нищо.

Тя обаче гледала отвисоко бъдещия си съпруг в дните, когато той я ухажвал като студентка. Тогава Кремена била на 19 и цирковият акробат от Плевен не й се струвал надеждна партия.

Решила да го провери дали не е глупав като го накара да решава кръстословици. Това си спомни самият Магърдич днес и разказа историята през смях.

"Месеци наред Кремена ме проверяваше дали съм тъп. Не знам, явно съм й изглеждал такъв, затова веднъж, както си седяхме, ми изкара някакво списание с кръстословици и ми ти бутна да ги решавам. Викам си - откъде накъде пък сега кръстословици ще решаваме, но какво да правя, хлътнал бях - взех ги и ги почнах. Май добре съм се справил, щом е още с мен", хили се арменецът.

А потребители скочиха на Кремена като заявиха, че ако не беше Магърдич, никой нямаше и да е чувал за нея, на колкото и умна да се прави. "Мъжът ти е известният и реализираният, не ти. Така че сега ти хващай кръстословиците", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com