Жената на тв продуцента Магърдич Халваджиян е отчаяна от рутината на брака им. Двамата са заедно от над 30 години и това е причината сексуалният им живот вече да не върви толкова добре.

Ето защо се налага на тези години, когато вече е прехвърлила 50-те, Кремена да си прави разкрасителни процедури. Тя се е наблъскала с ботокс, само и само съпругът й да я забележи и да легне с нея.

Маги Халваджиян е вече на 57 г. и е нормално либидото му да не е като на 20. Кремена обаче, въпреки че е в менопауза от години, била много лакома за секс и постоянно искала от мъжа си плътски наслади.

Разбира се, той винаги е и много по-изморен, защото върти бизнес за милиони. Докато тя работи при него като стилист, но не се убива от работа, дори има много свободно време. Явно затова и мисли повече за секс.

Кремена не е харесвана от повечето хора, тъй като прави впечатление на надменна и с огромно самочувствие, но без покритие. След физическите й корекции пък съвсем вече няма да се харесва на аудиторията. Жив срам си е на тези години да си причиняваш това. Тя обаче е твърде разглезена от парите на Маги, който не спира да я глези, че и две сватби й направи.

Източник: Crimesbg.com