През лятото певицата Маги Джанаварова ще стане майка. След малко повече от месец тя трябва да навърши 35 години.

 

Предвид факта, че за момента бременността й все още не личи по всяка вероятност е минала критичните първи три месеца, което пък идва да рече, че детето й ще се появи на бял свят в разгара на най-горещия период от годината.

 

Маги Джанаварова ражда през лятото

Маги Джанаварова се обърна към феновете си с думите, че мечтите се сбъдват и истинската любов, както и прекрасното семейство съществуват в действителност.

Тя благодари на Бог и Вселената за всичко, което има и допълва, че има най-прекрасните родители. Убедена е, че най-хубавите неща в живота й тепърва предстоят.  Към тези си думи тя добави и клип с най-хубавите й моменти от изминалата 2022 г.

 

Именно на финалните кадри от клипа се вижда положителният й тест за бременност, ехографско изображение на неродената й рожба и балони с формата на английските думи за момиче и момче, което издава бременността на певицата.

На този етап все още не е ясен полът на бебето, освен, ако не очаква близнаци – момче и момиче.

 

Само ден след направеното разкритие тя влезе в благотворителното издание на шоуто „Като две капки вода“. Въпреки деликатното й състояние, тя очевидно не е изгубила енергичността си. все още е стройна и тича по сцената, без каквото и да било притеснение.

 

Маги заговори още преди година, че иска деца, а през май 2022 г. спря фитнеса. По всяка вероятност тя и мистериозната й половинка точно по това време са започнали с опитите да станат родители.

 

Новата й любов й помогна да излезе от тежката депресия, в която бе изпаднала, след като бившата й изгора й сложи рога с нейна колежка.

Първата, която поздрави Маги за хубавата новина, че ще става майка бе колежката й Деси Слава.

Източник: Уикенд