Миналата  година  кралицата на попа изненада всички с новината, че тръгва на поредното световно турне. Дори за младите артисти подобно турне е истинско изпитание и фактът, че 65-годишната Мадона ще се справи с това, е напълно невероятен. Поп иконата обаче вече изпълни част от концертите. Човек може само да завижда на решителността и упоритостта на певицата.

През последните години Мадона харчи невероятно количество време и пари, за да запази останките от младостта си. Тя се подлага на пластични операции, слага тонове грим и избира много разголени образи, за да скрие от феновете си факта, че отдавна не изглежда така, както в клиповете си.

Певицата старателно крие истинския си външен вид, но понякога дори тя може да забрави за ретуширане на снимки. Тогава феновете могат да видят какво се случва с любимата им звезда в реалността.

Наскоро Мадона сподели с абонатите снимка от семеен празник. На фотото  тя позира до празнична маса и коледна елха. За тържеството певицата избра необичайна визия: копринена тънка рокля с дантела и мрежест чорапогащник. Трябва да се каже, че на феновете на поп иконата не са им чужди подобни експерименти. Напоследък нещата с тази кройка и стил са голяма част от нейния гардероб.

Мадона се изтипоса с фотошоп като млада жена без бръчки (Един малък пропуск издаде истинската възраст на певицата – Снимка)

На снимката лицето на певицата е много внимателно ретуширано: на него не се вижда нито един недостатък. Певицата обаче явно е забравила за ръката си. На снимката можете да видите реалното състояние на кожата на певицата. За възрастта й не е изненадващо, че изглежда така. Въпреки това, заедно с лице, на което няма нито една бръчка, изглежда странно.

Засега певицата не може да осъзнае, че нито пластичните операции, нито разголените тоалети могат да й върнат младостта. Жалко, че Мадж не желае да вярва, че феновете ще продължат да я обичат, дори и да изглежда на 65.

Източник: wday.ru